Stappen Voor Het Opnemen Van Geld Van Mijn Paypal Rekening

Heeft u de juiste stappen nodig om geld van uw PayPal-rekening op te nemen? Als dat zo is, zou je heel blij zijn te weten dat je eindelijk de juiste blog hebt gevonden. En als u ook andere gerelateerde problemen heeft, kunt u bellen op het PayPal klantenservice nummer. Dan helpt het efficiënte team je meteen verder met het nodige.

Volg het genoemde dienovereenkomstig om direct geld van uw PayPal-rekening op te nemen:

  • U moet eerst uw webbrowser openen en vervolgens naar de PayPal-site gaan. Selecteer vervolgens de knop ‘Inloggen’ die zich in de rechterbovenhoek van het scherm bevindt.
  • Daarna moet u het e-mailadres en wachtwoord van uw account in de gegeven velden invoeren om toegang te krijgen tot uw PayPal-rekeningoverzicht en vervolgens de knop ‘Inloggen’ selecteren.
  • En nu net onder uw huidige rekeningsaldo, moet u de knop ‘Geld overmaken’ selecteren.
  • Selecteer vervolgens de knop ‘Overboeken van PayPal naar uw bank’ in het scherm ‘Geld overmaken’.
  • U ziet nu het beste scherm met deze opties – ‘Direct en Standaard’ u moet de knop naast uw bank selecteren in het gedeelte ‘Direct’. En als u meer dan één bank in uw bestand heeft, moet u de bank selecteren waarnaar u de overboeking wilt laten gaan en vervolgens op de knop ‘Volgende’ klikken of drukken.
  • Vul nu het volledige bedrag in dat u wilt overmaken; u hoeft alleen de cijfers op volgorde in te typen en u hoeft de kosten van 1 procent niet af te trekken. U moet er zeker van zijn dat alles er correct uitziet en vervolgens de knop ‘Volgende’ selecteert.
  • En dan is het volgende dat u zou moeten zien PayPal’s uitsplitsing van uw overschrijving en ook de aftrek van de 1 procent vergoeding, als alles er goed uitziet, moet u de overboeking bevestigen.
  • Eindelijk ziet u een bevestigingsbericht op uw scherm; om u te informeren over uw aanvraag in behandeling.

Als u klaar bent met het volgen van de bovenstaande stappen, moet u er goed aan doen om hetzelfde op elk moment zelf af te handelen. Als u echter problemen tegenkomt, moet u bellen PayPal servicenummer. Dan staan ​​de technici voor u klaar om u verder te begeleiden met de beste oplossingen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *