Stappen Om Gemakkelijk Geld Over Te Maken Van Paypal Naar Mijn Bank

Bent u op zoek naar de bovenste stappen om eenvoudig geld van PayPal naar uw bankrekening over te maken? Als dat zo is, zou je geen spijt hebben van je beslissing om naar deze blog te komen. En hier wordt u zeker zo snel mogelijk begeleid met de benodigde oplossingen. En als u andere gerelateerde zorgen heeft, kunt u zonder aarzelen het PayPal klantenservice nummer bellen. Dan bieden de hoogopgeleide en getalenteerde experts u onmiddellijk absoluut passende oplossingen.

De volgende stappen zijn om geld van uw PayPal-rekening naar uw bankrekening over te maken; je hoeft alleen de stappen dienovereenkomstig te doorlopen om de gewenste resultaten te krijgen:

  • U moet beginnen door naar de PayPal-aanmeldingspagina te gaan en vervolgens moet u uw gebruikersnaam en wachtwoord invoeren. Hierna hoeft u alleen maar de knop ‘Inloggen’ te selecteren om door te gaan.
  • En nu moet u vanaf de pagina ‘Samenvatting’ op de knop ‘Geld overmaken’ klikken net onder uw PayPal-saldo.

TIP: Als u nu geen PayPal-saldorekening heeft, ziet u in plaats daarvan mogelijk een optie met de tekst ‘Geld accepteren’.

  • Ga daarna naar de knop ‘Overboeken naar uw bank’ en kies vervolgens de bankrekening waarnaar u geld wilt overboeken.
  • En dan moet je het bedrag dat je wilt overboeken typen en de knop ‘Volgende’ selecteren om het te bevestigen.

OPMERKING: U moet ook weten dat PayPal het geld van de ene rekening naar de andere overboekt, dit hangt af van uw bank en het kan even duren. En als er nog openstaande betalingen op uw rekening staan, kan dit ook een probleem veroorzaken.

Wanneer u geld naar uw rekening overboekt, gebeurt dit niet onmiddellijk, dus als u de standaard overboekingsoptie kiest, duurt dit één tot drie werkdagen.

Zodra u klaar bent met het voltooien van de hierboven gegeven stappen, zou u er op elk moment goed moeten in zijn om hetzelfde te openen. Als u echter problemen ondervindt, kunt u rechtstreeks bellen PayPal nederland servicenummer. De monteurs staan ​​dan binnen de kortste keren voor u klaar om u te helpen bij verdere stappen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *