Nauwkeurige Stappen Voor Het Opnemen Van Geld Van Een Paypal-Rekening

Heeft u hulp nodig bij de meest nauwkeurige stappen om geld van uw PayPal-rekening op te nemen? Als dat zo is, wordt u zeker begeleid met de beste oplossing ooit. En als u ook andere gerelateerde zorgen heeft, kunt u het PayPal klantenservice nummer bellen. Dan voorzien de hooggekwalificeerde experts u meteen van het nodige.

Volg de genoemde stappen volgens de instructies om direct geld van uw PayPal-rekening op te nemen:

  • Eerst moet u uw webbrowser openen en vervolgens naar de PayPal-website gaan. Hierna moet u de knop ‘Inloggen’ selecteren die zich in de rechterbovenhoek van de pagina bevindt.
  • Vervolgens moet u het e-mailadres en wachtwoord van uw account invoeren om toegang te krijgen tot uw PayPal-rekeningoverzicht en vervolgens de knop ‘Aanmelden’ selecteren.
  • En nu net onder uw huidige rekeningsaldo, moet u de knop ‘Geld overmaken’ selecteren.
  • En dan moet je de optie ‘Overboeking van PayPal naar je bank’ selecteren in het scherm ‘Geld overmaken’.
  • In het volgende scherm ziet u opties zoals ‘Instant’ en ‘Standaard’. U moet de knop naast uw bank selecteren in het gedeelte ‘Instant’. U moet ervoor kiezen om de knop naast uw bank te selecteren die zich in het gedeelte ‘Instant’ bevindt. Maar als u meer dan één bankrekening heeft, moet u degene selecteren waarnaar u wilt overboeken en op de knop ‘Volgende’ klikken.
  • U moet ook het volledige bedrag invoeren dat u wilt overboeken door alleen de cijfers op de bestelling te typen. Dan moet je ervoor zorgen dat alles er goed uitziet en vervolgens de knop ‘Volgende’ selecteren om door te gaan.
  • Daarna zal PayPal uw overboeking opsplitsen en ook de aftrek van de 1 procent kosten, en dan moet u alleen de gemaakte overboeking bevestigen.
  • Ten slotte zal PayPal u nu een bevestigingsbericht laten zien en u informeren over de aanvraagprocedure.

Wanneer u klaar bent met het volgen van het bovenstaande proces, zou u dit op elk moment moeten kunnen beheren. Als u echter een probleem ondervindt, moet u contact opnemen met het PayPal nummer. De monteurs begeleiden u dan in een mum van tijd verder met de beste oplossingen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *